Νεο Κλήμα

Το χωριό Νέο Κλήμα Σκοπέλου βρίσκεται δίπλα από τη θάλασσα, σε απόσταση 18 km από τη Σκόπελο. Ο οικισμός θεωρείται νέος, καθώς δημιουργήθηκε το 1981. Το Έλιος τοποθετείται σε μια πευκόφυτη περιοχή ιδιαίτερου κάλλους. Σε όλο το μήκος του χωριού, εκτείνεται  παραλία με την πανέμορφη αμμουδιά του Χόβολου και τις μοναδικές αποχρώσεις των νερών της να απέχουν ελάχιστα από το χωριό. Το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών που δημιουργήθηκε στην περιοχή φιλοξενεί τα σκάφη των επισκεπτών, ενώ ο δυτικός προσανατολισμός του χωριού επιτρέπει στους τουρίστες να θαυμάζουν καθημερινά το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα του νησιού του Mamma Mia!

 

Τα σπιτάκια της περιοχής, το γραφικό λιμάνι, οι μαγευτικές παραλίες, το εντυπωσιακό δάσος και το καταφύγιο τουριστικών σκαφών είναι «συστατικά της συνταγής» για ιδανικές χαλαρωτικές διακοπές στη Σκόπελο!

 

 

 

Απόσταση από τη Χώρα της Σκοπέλου (Λιμάνι) 18.8 km περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο (από τον δρόμο του Αγίου Ρηγίνου).

Απόσταση από τη Χώρα της Σκοπέλου (Λιμάνι) 23.4 km περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο (από τον δρόμο Στάφυλου – Αγνώντα).

 

 

Απόσταση από τη Χώρα της Σκοπέλου (Λιμάνι) 13.9 km περίπου 23 λεπτά με το αυτοκίνητο (από τον δρόμο Γλυστέρι – Καρυά Βουνό Δέλφη).