Γαμήλιος Τουρισμός

Mamma Mia! Ίσως το μοναδικό μέρος της γης που μία θρυλική ταινία ζωντανεύει στα μάτια σου ανά πάσα στιγμή, χωρίς στημένα σκηνικά! Αν είσαι ζευγάρι, αν θες να παντρευτείς και να ζήσεις τον ιδανικό μήνα του μέλιτος και αν θες να ανανεώσεις τους όρκους ή απλά τη διάθεση σου, η απάντηση ακούει στο όνομα Σκόπελος. Η «συνταγή» είναι δοκιμασμένη αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμα των πρωταγωνιστών της ταινίας!

Η παραλία Καστάνη με το εξωτικό χρώμα της θα σε εμπνεύσει να τραγουδήσεις για τον έρωτα σου, στην περιοχή Νησί στο Γλυστέρι θα απολαύσεις την πιο ωραία ανατολή της ζωής σου, ενώ η Μηλιά, ο Αγνώντας και ο Αμάραντος πριν τη δύση, θα συμπληρώσουν μία εμπειρία, εφάμιλλη με ταινία!

Σίγουρα όμως, η στιγμή που θα αναφωνήσεις και εσύ «Mamma Mia!» είναι όταν βρεθείς στον Άη Γιάννη στο Καστρί και ανέβεις τα 106, λαξευμένα στον βράχο, σκαλάκια που οδηγούν στην κορυφή του βράχου, ύψους 100 μέτρων περίπου με τα μαγευτικά εκκλησάκια, ώστε να πεις στο καλό σου ή στην καλή σου, το πολυπόθητο «Ναι»!

Όσο και αν φαίνεται περίεργο όμως, τα παραπάνω δεν είναι ο λόγος που η Σκόπελος είναι δικαίως το νησί του Mamma Mia! Η Σκόπελος είναι η τέχνη του αυθόρμητου και του ανεπιτήδευτου. Οι φιλόξενοι κάτοικοι και οι άρτιες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα χωρίς βαρύ τίμημα, βοηθάνε να απαλλαγείς από έγνοιες και άγχη. Παραλίες, χωριουδάκια, μοναστήρια, εκκλησάκια, πολιτισμός και γαστρονομία, όλα συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν μοναδικές γωνιές και αναμνήσεις σε κάθε σημείο του νησιού για όλους! Σας καλούμε να βιώσετε την εμπειρία!

Επιχειρήσεις