Παραλίες

Σκόπελος ή αλλιώς «Οι πειρατές της Καραϊβικής… του Αιγαίου»! Δεκάδες ονειρεμένες παραλίες θα σας σαγηνεύσουν με τα γαλαζοπράσινα νερά και την εντυπωσιακή βλάστηση να καταλήγει χωρίς υπερβολή στη θάλασσα! Οι δαντελωτές ακρογιαλιές δημιουργούν φυσικούς ορμίσκους και σπηλιές που θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν, τότε που οι ατρόμητοι πειρατές εφορμούσαν από τις απάτητες γωνιές του νησιού. Σήμερα, πειρατές δεν υπάρχουν, όμως η πιθανότητα να σου «κλέψουν» την καρδιά οι αμέτρητες παραλίες του νησιού είναι βέβαιη!

Εδώ, οι επιλογές είναι αναρίθμητες με παραλίες οργανωμένες ή ερημικές, με άμμο, βότσαλο ή βραχάκια, οικογενειακές ή για ζευγάρια και νέους, με ταβερνάκια ή café και beach bar. Παραλίες προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, γυμνισμό, απομόνωση, χαλάρωση, διασκέδαση ή απλά για να χαθεί το βλέμμα σου στο ηλιοβασίλεμα, κοιτώντας τα εκκλησάκια να «ξεπηδούν» από τους βράχους!

Αν διαθέτετε ή νοικιάσετε σκάφος θα βρεθείτε σε υπέροχες ερημικές παραλίες και θα νοιώσετε τυχεροί που βρίσκεστε στη Σκόπελο! Εκεί μπορείτε να περιηγηθείτε με αυτοκίνητο, μηχανάκι, η το λεωφορείο, που κάνει συνεχώς δρομολόγια μεταξύ Σκοπέλου και Γλώσσας και θα βρεθείτε στην απέραντη παραλία της Μηλιάς, τις μικρές παραλίες Αντρίνες, τη γραφική Καστάνη, το μοναδικό Χόβολο, το Λιμνονάρι, τον Στάφυλο καθώς και στο Βελανιό, μία υπέροχη παραλία της Σκοπέλου που εξακολουθεί να μαγνητίζει γυμνιστές αλλά και όσους αντέχουν το περπάτημα.

Το μπάνιο κατά το σούρουπο μας δημιουργεί μία ρομαντική διάθεση στο  μοναδικό Πάνορμο, αλλά και στην παραλία της Μηλιάς με τα αμέτρητα πεύκα, όπου μπορεί να απολαύσετε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Στη Σκόπελο, η κάθε παραλία έχει τη δική της προσωπικότητα και θα ταυτιστεί με τα θέλω σου, σε κάθε στιγμή της ζωής σου!