Φωτογραφική έκθεση #My_skopelos

Οι Greek Instagramers Events σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου εγκαινιάζει-παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “#Μy_Skopelos” στη Σκόπελο η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό εως και το τέλος Αυγούστου. Η έκθεση αποτελεί μια φωτογραφική περιπλάνηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις λεπτομέρειες της Σκοπέλου.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέκυψαν από το φωτογραφικό Project “#My_Skopelos” που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου. Τριάντα ταλαντούχοι φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους καταθέτοντας έτσι τη προσωπική τους δημιουργική ματιά.

Μέσα από τις ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες της έκθεσης στο καταπράσινο νησί μας, στο νησί του Mamma Mia, με τις μοναδικές ομορφιές, γεμάτο φανερούς και κρυμμένους φωτογραφικούς θησαυρούς που έχει αγαπηθεί από όλο τον πλανήτη.