Αeolos Hotel

Σε μια από τις προνομιούχες τοποθεσίες της Σκοπέλου, το Ξενοδοχείο Αίολος υποδέχεται κάθε χρόνο τους επισκέπτες του παρέχοντας συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Με θέα τη γραφική Χώρα και το όμορφο λιμάνι της Σκοπέλου, σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα φημισμένο για τη φιλοξενία του περιβάλλον, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Η πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι εύκολη και άμεση από όλες τις πτέρυγες. Όλα τα δωμάτια απολαμβάνουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει το καλοκαιρινό κλίμα που διαθέτει η Σκόπελος και η καθαριότητα γίνεται σε καθημερινή βάση.

Standard δωμάτια με θέα Κήπο
Τα Standard δωμάτια στο Ξενοδοχείο Αίολος έχουν θέα στον επιπλωμένο εξωτερικό κήπο. Είναι πλήρως εξοπλισμένα, με μοντέρνα διακόσμηση και απαλά χρώματα που αποπνέουν ηρεμία, ενώ χάρη στην ευρυχωρία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2 ενήλικες και 1 παιδί. Η πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι εύκολη και άμεση από όλες τις πτέρυγες. Όλα τα δωμάτια απολαμβάνουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει το καλοκαιρινό κλίμα που διαθέτει η Σκόπελος και η καθαριότητα γίνεται σε καθημερινή βάση.

Standard Δωμάτια με θέα Θάλασσα
Τα Standard δωμάτια στο Ξενοδοχείο Αίολος έχουν θέα στη θάλασσα. Είναι πλήρως εξοπλισμένα, με μοντέρνα διακόσμηση και απαλά χρώματα που αποπνέουν ηρεμία, ενώ χάρη στην ευρυχωρία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2 ενήλικες και 1 παιδί. Η πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι εύκολη και άμεση από όλες τις πτέρυγες. Όλα τα δωμάτια απολαμβάνουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει το καλοκαιρινό κλίμα που διαθέτει η Σκόπελος και η καθαριότητα γίνεται σε καθημερινή βάση.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Aeolos hotel,
Σκόπελος Μαγνησίας, Παραλία Σκοπέλου 37003
Τηλ 24240-23233/22233/22132.
fax. 24240-23234
e-mail. contact@aeolosskopelos.com
site: aeolosskopelos.com