Καφετέρια Άραμις

Αν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει τις παραδοσιακές και σπιτικές γεύσεις που έχει να προσφέρει ο Άραμις κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο νησί της Σκοπέλου, τότε οι διακοπές του δεν έχουν ολοκληρωθεί! Η καφετέρια Άραμις βρίσκεται στο Λουτράκι της Γλώσσας Σκοπέλου και έρχεται και προσθέσει στις γευσιγνωστικές περιηγήσεις σας την απόλυτη οισοφαγική απόλαυση.
Η οικογενειακή επιχείρηση, χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, ξέρει πώς να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό γαστρονόμο καθώς συνδυάζει μια ευρεία γκάμα παραδοσιακών και σύγχρονων εδεσμάτων, που μπορούν να συνοδεύσουν το καφέ σας. Από το παραδοσιακό, σπιτικό Εκμέκ της Κυρά Νίκης στον ατελείωτο κατάλογο της βάφλας και από τα μοναδικά hamburger έως τις πλούσιες πίτσες μας, το περίτεχνο μενού μας ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικίες και ώρες τις ημέρας.
Τι άλλο θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον εκλεκτό ταξιδιώτη; Μα την υπέροχη θέα φυσικά! Όλη μας η γευστική αμβροσία θα σας ευχαριστήσει υπό την ιδιαίτερη θέα του καταστήματος. Βρισκόμαστε μόλις 5 μέτρα από την θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα απέναντι από το λιμάνι της Γλώσσας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να γίνεται μέτοχος του πληθωρικού μενού μας κατά την άφιξη ή την αναχώρηση σας από το νησί! Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, διαθέτουμε ένα εξωτερικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο σε παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Λουτράκι (Γλώσσα) Σκόπελος, TK 37004
Τηλ.: +30 24240 33731, +30 698 2875599