Θαλάσσιο Καγιάκ στην Σκόπελο

Το Kayaking Greece προσφέρει περιηγήσεις με καγιάκ στη θάλασσα, εξερευνώντας το νησί της Σκοπέλου. Το Kayaking Greece βρίσκεται στο όμορφο και ήσυχο ελληνικό νησί της Σκοπέλου (γνωστό ως η τοποθεσία της ταινίας Mamma Mia). Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων καγιάκ στη θάλασσα που ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα ηλικίας και ικανότητας. Από τα ταξίδια στο ηλιοβασίλεμα που διαρκούν λίγες ώρες έως και εβδομαδιαίες εξερευνήσεις στα γύρω νησιά και εκπαιδευτικά μαθήματα. Στο Kayaking Greece έχουμε πολλούς τρόπους για να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς του μαγικού νησιού της Σκοπέλου.
Συμμετέχοντας στα ταξίδια μας, εξερευνώντας τη Σκόπελο, μπορείτε να επισκεφθείτε έρημες παραλίες, απόκρημνους βράχους, θαλάσσιες σπηλιές και ακατοίκητα νησιά, σταματώντας για ένα χαλαρωτικό πικνίκ και κολύμβηση. Μερικές φορές εντοπίζουμε τοπική θαλάσσια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών, των φώκιων μοναχών, του τόνου και των χελωνών στα σμαραγδένια καταπράσινα νερά της ακτής κάτω απο τον καταγάλανο ουρανό. Στο Kayaking Greece το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι προπονητές και οδηγοί. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μάθετε ή να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο καγιάκ και να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας.
Τα σκάφη μας είναι σταθερά και εύκολα για να κωπηλατήσει ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας. Διαθέτουμε καγιάκ μονής ή διπλής θέσης, ώστε όλοι να μπορούν να βιώσουν και να ανακαλύψουν τις μυστικές απολαύσεις του πιο όμορφου νησιού στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Παραλία Μηλιά, Σκόπελος
Τηλ.: +30 697 4299055
Website: www.kayakinggreece.com
Facebook: kayakingskopelos