Κτηνιατρική Φροντίδα Σκόπελος

Η αγάπη μας για τα ζώα, σε συνδυασμό με την έλλειψη παροχής υπηρεσιών υγείας που τόσο είναι αναγκαίες στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Σποράδων και πιο συγκεκριμένα της Σκοπέλου αλλά και της Αλοννήσου, μας ώθησε στην δημιουργία ενός πρότυπου κτηνιατρείου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Στο Ιατρείο μας θα συναντήσετε τις πιο σύγχρονες μεθόδους εξέτασης και αντιμετώπισης ακόμη και των δυσκολότερων περιστατικών. Ο εξοπλισμός μας παρέχει την δυνατότητα για:
• Άμεσες Αιματολογικές και Βιοχημικές εξετάσεις
• Υπερηχοτομογραφικό έλεγχο
• Ψηφιακή Ακτινογραφία
• Πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο για καθαρισμό και εξαγωγές δοντιών
• Άρτια εξοπλισμένο χειρουργείο
Επίσης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ ,σνακ και λιχουδιές αλλά και επιλεγμένες προτάσεις διατροφής καθώς αυτή αποτελεί την βάση για την σωστή υγεία του ζώου μας. Ως κτηνίατροι δεν επαναπαυτήκαμε μόνο στην απόκτηση του πτυχίου μας από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αλλά εξειδικευτήκαμε στην παθολογία και χειρουργική των παραγωγικών ζώων και ζώων συντροφιάς ενώ παράλληλα συμμετέχουμε σε κτηνιατρικά συνέδρια και ημερίδες έτσι ώστε να παραμένουμε πάντα σύγχρονοι με τις εξελίξεις του κλάδου μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά στο ιατρείο μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Σκόπελος, Τ.Κ.:37003
Τηλ.: +30 694 5445548, +30 693 1777842, +30 24240 24410
E-mail: vetcareskopelos@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/VetcareSkopelos