Εστιατόριο Άραμις

Μήπως βρίσκεστε στο νησί της Σκοπέλου; Κοιτάζετε το ρολόι σας και αντιλαμβάνεστε ότι ήρθε η ώρα να γευματίσετε; Τότε οι δείκτες του ρολογιού σας προτρέπουν να επισκεφθείτε την παραδοσιακή ταβέρνα Άραμις! Που θα μας βρείτε; Μα φυσικά στο Λουτράκι της Γλώσσας Σκοπέλου!
Τι σημαίνει για εμάς η απόλυτη γευσιγνωστική εμπειρία; Για εμάς ορίζεται ως ένα κράμα από παραδοσιακές Σκοπελίτικες συνταγές φτιαγμένες από τις εκλεκτές πρώτες ύλες του νησιού, μυρωδιές και συνταγές εκτελεσμένες με τη μητρική τεχνογνωσία, ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον ικανό να ανταποκριθεί στις γαστρονομικές σας ανησυχίες και φυσικά στις οικογενειακές ή μη ανάγκες σας.
Μην αναχωρήσετε χωρίς να έχετε δοκιμάσει το σκοπελίτικο χοιρινό με δαμάσκηνα, το χοιρινό μας κότσι κι τα γευστικότητα ψητά της ώρας. Βεβαιότατα, δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τα φρέσκα ψάρια του νησιού μας που μαγειρεύονται με τις καλύτερες τεχνοτροπίες, δουλειά αιώνων που προετοιμάζεται και επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας. Εκτός από την Μακαρονάδα του Ψαρά και το Γεμιστό Καλαμάρι που ετοιμάζονται με μεράκι καθημερινά για εσάς, ζητήστε μας τη λίστα με Φρέσκα Ψάρια Ημέρας που ανανεώνουν καθημερινά το μενού μας και την όρεξη σας!
Μόλις μερικά μέτρα μακριά από την θάλασσα, ο χώρος μας στεγάζεται σε έναν από τους πιο γραφικούς και κεντρικούς νησιώτικους πεζόδρομους του Λουτρακίου. Πολλοί ταξιδιώτες, και μη, μας έχουν επιλέξει και για την ομορφιά του φυσικού τοπίου που ενισχύει το αίσθημα ηρεμίας που νιώθεις κανείς καθιζόμενος σε ένα από τα τραπέζια μας και όντας περιτριγυρισμένος από τα επιβλητικά και παλαιότατα πλατάνια που ολοκληρώνουν την νησιώτικη ομορφιά του χώρου μας.
Συνδυάζουμε την θρέψη με την τέρψη. Προκείμενου να κάνουμε την εμπειρία των καλεσμένων μας μοναδική, οργανώνουμε διάφορα μουσικά δρώμενα και απογειώνουμε τα βράδια μας με την παρουσία της δική σας συντροφιά! Τι περιμένετε λοιπόν; Ας συγχρονίσουμε όλοι τα ρολόγια μας για την επιβαλλόμενη επίσκεψη στο εστιατόριο Άραμις!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Λουτράκι, Σκόπελος (λιμάνι Γλώσσας), 37004
Τηλ.: +30 24240 33731, +30 698 2875599
Email: laramis31@yahoo.gr