Τα δαμάσκηνα Σκοπέλου αποτελούν μοναδική ποικιλία παγκοσμίως. Ξεχωρίζουν τόσο για την γεύση τους αλλά και για την ποιότητα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
Η οικογένεια Γρυπιώτη καλλιεργεί βιολογικά δαμάσκηνα Σκοπέλου και διατηρεί εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης τους. Παράγει αποξηραμένα δαμάσκηνα(μαύρα και ξινά), μαρμελάδες, κομπόστες και γλυκά του κουταλιού(αυγάτο).
Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Σκόπελος, 37003
Τηλ.: +30 694 7402221
Website: www.damaskinaskopelou.com
Facebook: Δαμάσκηνα Σκοπέλου/ Skopelos prunes Κτήμα Γρυπιώτη