Ταβέρνα -Εστιατόριο “Μουριά”

Η ταβέρνα – εστιατόριο “Μουριά” είναι ο πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός του Αγνώντα Σκοπέλου για όσους επιλέγουν ξέγνοιαστες και ήρεμες διακοπές. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός χώρος από πολλούς Έλληνες και ξένους διάσημους της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού.
Η “Μουριά” είναι ανοιχτά κάθε χρόνο από Μάη έως και Οκτώβρη, καθημερινά από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, και σας παρέχει πρωινό και καφέ δίπλα στο κύμα, ξαπλώστρες και ομπρέλες ΔΩΡΕΑΝ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά των Σποράδων που κόβουν την ανάσα!
Κάτω από την “Μουριά”, το μοναδικό αιωνόβιο δέντρο της παραλίας, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά πιάτα, φρέσκα ψάρια, ντόπια καλαμάρια, μαγειρευτά της ώρας, παραδοσιακά φαγητά Σκοπέλου από την ντόπια Σκοπελίτισσα μαγείρισσά κ. Μαρία και την καλύτερη αστακομακαρονάδα, ενώ, εκτός από τις μοναδικές γεύσεις του, μπορείς να απολαύσεις και την μαγική και ειδυλλιακή θέα του που δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.

ΚΟΥΖΙΝA:Θαλασσινά, Μεσογειακή, Ελληνική, Υγιεινή
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ: Κατάλληλο για χορτοφάγους, Επιλογές βίγκαν
ΓΕΥΜΑΤΑ: Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: Κρατήσεις, Υπαίθρια τραπέζια, Ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν δίπλα στο κύμα, Δωρεάν πάρκινγκ, Δωρεάν WiFi, Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περιοχή: Παραλία Αγνώντας, Σκόπελος ΤΚ 37003
Τηλ.: +30 24240 22897 , +30 699 1231230
Facebook: https://www.facebook.com/MouriaAgnontas